Vol liefde voor anderen, en altijd vrolijk

 

Je gastvrouw en oprichter van Het Koningshuis is Audrey Scharbay. Ze is in 1959 op Curaçao geboren. Sinds december 1982 is Audrey getrouwd met haar steun en toeverlaat Hans de Haan en is ze moeder van één dochter.

 

Meer dan 25 jaar is ze werkzaam geweest in de dienstverlening. Velen kennen haar als de ‘mevrouw van het arbeidsbureau’, de sociale dienst of van de sociale werkvoorziening. De vrouw die altijd opzoek was naar een passende oplossing voor haar cliënten. Ze heeft zich altijd al ingezet voor haar medemens. Dat is nog steeds haar passie. Zoals het er nu naar uitziet zal dat nooit meer veranderen.

 

Sinds mensenheugenis is Audrey ook trouwambtenaar. Ze heeft inmiddels duizenden huwelijken voltrokken en ze doet dat nog steeds met net zoveel plezier en liefde. Het is altijd een feest als je haar als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) hebt.

 

Haar kracht zit beslist in de manier zoals ze in het leven staat. Audrey is positief ingesteld en weet een ander telkens weer te motiveren. Ze is in staat om dat te doen op individuele basis, maar wordt ook heel enthousiast om met een groep aan de slag te gaan. Audrey geniet van de groepsdynamiek en ze kan er elke keer ervoor zorgen dat het beste van een ander wordt geëtaleerd.

 

Ze is een vrolijke en positieve vrouw met een oplossingsgerichte houding. Ze zit vol liefde en blijdschap. Als je haar één keer hebt ontmoet, zal je haar niet zo gauw vergeten. Zeker niet door haar karakteristieke lach!

 

 

Foto’s: Ruben Timman / Museum of Humanity