Ons Verhaal

Stichting Het Koningshuis biedt vrouwen de gelegenheid om even gas terug te nemen en pas op de plaats te maken. In onze drukke cultuur is het soms lastig om rust te vinden en jezelf te zijn. Bij Het Koningshuis kan dat. We houden diverse workshops en jij bent meer dan welkom!

Missie

Een plek om tot rust te komen.

 

Het Koningshuis is een plaats waar vrouwen elkaar ontmoeten. Samen koken, eten, praten, luisteren, delen, lachen en huilen. Op kracht komen, zichzelf beter leren kennen en leren een ander te vertrouwen. Er is genoeg ruimte om te bezinnen en op zoek te gaan naar innerlijke vreugde. Als ze dat eenmaal hebben gevonden en ze weer in balans zijn kunnen ze terug naar huis om van daaruit te bloeien.

 

Het is de perfecte manier om andere vrouwen te leren kennen. Vrouwen die in verschillende fasen van hun leven zitten. De ene vrouw heeft geen idee wat ze in hetleven mist. De ander voelt een onbeschrijfelijke leegte. Samen gaan wij op zoek naar identiteit, blijdschap en rust. Wij vinden waardering, liefde en acceptatie.

Visie

Wij zien mensen, voornamelijk vrouwen, die in verschillende fasen van hun leven zijn. Velen zijn op zoek naar vreugde in hun leven. Velen zijn teleurgesteld in wat het leven hen tot nu toe heeft gebracht. Velen hebben geen idee wat ze in hun leven missen, maar voelen een onbeschrijflijke leegte. Ze voelen zich vaak niet gewaardeerd en/of niet geliefd.

 

Er vindt een transitiemoment plaats nadat Het Koningshuis is bezocht. Alles wat de vrouw als gemis heeft ervaren, ebt weg om plaats te maken voor vreugde, balans en hernieuwde moed. Nu zien wij vrouwen die tot bloei komen, vrouwen die zichzelf durven te zijn, vrouwen die liefdevol in het leven staan. Vrouwen die gemotiveerd zijn om hun dromen nieuw leven in te blazen. Vrouwen die geen tijd (meer) verloren willen laten gaan en alles uit het leven willen halen.

Je gastvrouw Audrey

Je gastvrouw en oprichter van Stichting Het Koningshuis is Audrey Scharbay. Ze is op Curaçao geboren. Ze is 35 jaar getrouwd en moeder van één dochter. Ze is van huis uit bemiddelaar, manager, coach en adviseur. Meer dan 25 jaar heeft ze in de dienstverlening gewerkt en ze heeft zich altijd ingezet voor haar medemens.

 

Positiviteit

 

Haar kracht en passie is merkbaar op zowel individuele basis als in groepsverband. Audrey houdt van mensen en is positief ingesteld. Ze is oplossingsgericht en gaat uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast is Audrey overtuigd christen én trouwambtenaar.

Audrey Scharbay