Samen verschil maken voor anderen

Samen kunnen we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen van alle levensovertuigingen en nationaliteiten, bij elkaar kunnen komen om tot rust te komen en om bemoedigd te worden. Laten wij daar samen aan bouwen. Doe mee en maak het verschil.

 

Het Koningshuis is een toevluchtsoord voor vrouwen om anderen te ontmoeten, te verbinden, te ontwikkelen én om tot rust te komen. We bieden vrouwen de gelegenheid om even gas terug te nemen en pas op de plaats te maken. In onze drukke cultuur is het soms lastig om rust te vinden en jezelf te zijn. Wij zijn er voor vrouwen in onze samenleving die eenzaam, kwetsbaar of even eigen tijd nodig hebben. We zijn actief in Nederland, Suriname en op Curaçao en Bonaire.

 

Ondersteunen kan door een gift over te maken op NL66 INGB 0007 6290 46 t.n.v. Stichting Het Koningshuis onder vermelding van Gift. Alvast heel erg bedankt!

Wendy Frie bezocht Het Koningshuis: ‘Ik voelde me als een prinses’

‘Het was ouderwets gezellig bij Het Koningshuis. Met een select gezelschap zijn wij in de ochtend met onze workshop van start gegaan. Enthousiaste vrouwen die bijzonder hebben genoten en waarvan 2 een verslag van de dag hebben aangeleverd speciaal bestemd voor op Facebook.’

 

‘Ik ben heel dankbaar en blij dat ik zaterdag onderdeel mocht zijn van wat een bijzondere ontmoeting voor ons werd. Vooral de openheid van een andere deelneemster en haar moeder raakte mij echt. Het heeft mij zo bemoedigd. Echt zo bijzonder! En ook zo mooi hoe Audrey dit leidt. Hoe ze een dag weet neer te zetten waarop je je, zoals oma zo mooi verwoorde: “Dat je je als prinses voelt.’