Samen kunnen we verschil maken voor anderen

Vrienden hebben is een goede zaak. Een verrijking voor je leven. Vrienden helpen elkaar. Vrienden van Stichting Het Koningshuis ondersteunen financieel, met middelen en met goede wil. Jouw steun is belangrijk. Samen kunnen we verschil maken voor anderen.

 

Met deze mogelijkheid kunnen we deelnemers tegemoetkomen die niet of niet geheel in staat zijn om hun bijdrage voor deelname te financieren. Ook zal het geld aangewend worden om materiaal aan te schaffen, promotie te maken, goede doelen te ondersteunen en ter verrijking van kennis. Je steun is daarom buitengewoon belangrijk.

 

Word Vriend

 

Misschien heb je als Vriend van Stichting Het Koningshuis locaties beschikbaar waar de activiteiten kunnen worden aangeboden. Het zou geweldig zijn als we nationale en internationale accommodaties ter beschikking hebben om onze dienstverlening nog professioneler aan te bieden.

 

Draag je Stichting Het Koningshuis een warm hart toe en wil je ons (maandelijks) financieel ondersteunen dan kan dat door je bijdrage te storten op: NL66 INGB 0007 6290 46 t.n.v. Stichting Het Koningshuis o.v.v. ‘Gift’.

Het Koningshuis Word Vriend

Maak verschil

 

Samen kunnen we ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen van alle levensovertuigingen en nationaliteiten, bij elkaar kunnen komen om tot rust te komen en om bemoedigd te worden. Laten wij daar samen aan bouwen. Doe mee en maak het verschil. Wil je meer weten of heb je een vraag? Stuur ons een e-mail: welkom@hetkoningshuis.org. Wij hebben het vertrouwen in de toekomst nog meer grensoverschrijdende activiteiten te organiseren waar jij aan kunt deelnemen.

Namens Stichting Het Koningshuis, heel hartelijk dank!

Deelneemster Wendy Frie: “Ik voelde me als een prinses”

 

“Het was ouderwets gezellig bij Het Koningshuis. Met een select gezelschap zijn wij in de ochtend met onze workshop van start gegaan. Enthousiaste vrouwen die bijzonder hebben genoten en waarvan 2 een verslag van de dag hebben aangeleverd speciaal bestemd voor op Facebook. Ik ben heel dankbaar en blij dat ik zaterdag onderdeel mocht zijn van wat een bijzondere ontmoeting voor ons werd. Vooral de openheid van een andere deelneemster en haar moeder raakte mij echt. Het heeft mij zo bemoedigd. Echt zo bijzonder! En ook zo mooi hoe Audrey dit leidt. Hoe ze een dag weet neer te zetten waarop je je, zoals oma zo mooi verwoorde: “Dat je je als prinses voelt.”