Suriname

Missiereis naar Suriname

Het Koningshuis gaat in december 2022 naar Suriname! Eindelijk is het zover. We hebben lang gewacht om met de stichting het prachtige Suriname te bezoeken. Vlak voor de coronapandemie hadden we al plannen, maar het virus gooide roet in de plannen. Nu is het dan echt zo ver. Op 5 december vertrekken we naar Paramaribo. Daar gaan we de vrouwen van Suriname in het zonnetje te zetten. Dat doen we met twee ontmoetingen over het thema ‘Choose Joy’. Kies vreugde. Wij bieden een plek voor vrouwen om tot rust te komen. We willen de vrouwen bemoedigen, liefhebben én helpen op weg naar herstel en innerlijke genezing, want de pandemie heeft haar sporen achtergelaten. Dat doen we in een veilige en persoonlijke omgeving, waar iedere vrouw mag komen zoals zij is.

Het Koningshuis

Choose Joy

We gaan in december 2022 voor het eerst naar het prachtige Suriname. Het land is door de coronacrisis hard getroffen. Er is veel nood. Onze harten gaan uit naar de vrouwen van het land. We willen ze bemoedigen met muziek, met workshops en ontmoetingen. Samen staan we stil bij het thema Choose Joy. De events worden volledig gratis aangeboden. Daarnaast geven we de eerste vijftig dames, die zich aanmelden, een speciaal ontworpen Choose Joy-shirt!

Help je mee?

Helaas is onze stichting financieel niet daadkrachtig genoeg om alle kosten voor eigen rekening te nemen. Het afgelopen jaar hebben we gespaard voor deze missiereis. Maar het is nog niet genoeg.

 

Met jouw hulp gaat het lukken om dit tot stand te brengen. In totaal zullen wij € 2.500,-  nodig hebben en dat hopen wij o.a. door crowdfunding en t.z.t. ook via fondswerving en steun van andere organisaties binnen te halen. Stichting Het Koningshuis  is een plek voor vrouwen om tot rust te komen. Dat doen we met lezingen, workshops en ontmoetingen. Naast activiteiten in Nederland, is de stichting ook actief op Curaçao en Bonaire. In 2022 gaan we voor het eerst naar Suriname.

 

Draag je de werkzaamheden van Stichting Het Koningshuis een warm hart toe en zie je graag de vrouwen in Suriname ontvangen wat ze zo hard nodig hebben, help ons dit plan te realiseren. Maak jouw eigen bijdrage over; hoe groot of hoe klein dan ook. Wat je kan missen. Alles is welkom. Ook zouden wij het erg op prijs stellen als je dit bericht met je netwerk wil delen.

Dank je wel

Kunnen wij op je hulp rekenen? Alvast heel hartelijk bedankt. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te lezen en naar je hart te luisteren. Liefs, Audrey, namens het bestuur van Het Koningshuis

Aanbevelingen

“Mijn tweede bezoek aan Het Koningshuis was op 8 maart 2020 op Curaçao. Ik was daar op vakantie en nam mijn zus mee naar het evenement ‘Vrij van schaamte’. Wij hebben er allebei zo van genoten. Het was super goed georganiseerd. Suzette Koko heeft prachtig gezongen en Marina de Haan heeft haar getuigenis met ons gedeeld. Wat mij is bijgebleven is dat ze ondanks alles wat ze heeft meegemaakt, ze God trouw is gebleven en op Hem is blijven wachten. Ik kijk terug op een hele mooie bijeenkomst.” – Zenaida

 

“Mijn ervaring op 8 maart 2020, onderwerp ‘Vrij van Schaamte,’ was een geweldige ervaring. Marina de Haan deelde haar ervaring met eczeem. Hoe zij zichzelf wegcijferde en hoe zij hierdoor een laag zelfbeeld had. De liefde van haar ouders voor haar en haar tijdelijk verblijf op Curaçao bracht haar in de gelegenheid om positief te gaan denken en haar gedichtenbundel ‘Lily in the Wild Field’ te schrijven. De bijeenkomst heeft veel herinneringen gebracht en ik kijk verwachtingsvol naar een volgend bezoek van Het Koningshuis.” – Irene