Vrij van schaamte - Christine Caine

Schaamte komt in allerlei schakeringen: de schaamte van wie succesvol lijkt maar moeite heeft alle balletjes in de lucht te houden, tot de schaamte van de velen die in het leven beschadigd zijn geraakt. Zoals veel vrouwen worstelde Christine Caine van jongs af aan met schaamte – door wat haar was aangedaan, en door wat ze zelf deed. Pas toen de liefde van Christus in haar leven kwam, begon het proces van bevrijding van schuld en schaamte.

 

Met enthousiasme en humor onderwijst Christine Caine uit Gods Woord. Ze laat zien dat God groter is dan je zonde, je tekortkomingen en je negatieve ervaringen. Aan zijn hand kun je vandaag je verleden aanpakken, zodat je een nieuwe toekomst tegemoet gaat – vrij van schuld en schaamte, precies zoals God het bedoeld heeft.

 

‘God weet het al. Hij vergeeft. Hij bevrijdt je ervan. En Hij herstelt – wat je ook gedaan hebt, wat je ook is aangedaan.’ (Uit ‘Vrij van schaamte’)

 

Christine Caine is internationaal gevraagd spreker, auteur, en oprichter van A21, een organisatie die wereldwijd strijdt tegen moderne slavernij en mensenhandel. Ze is getrouwd en heeft twee dochters.

Vrij van schaamte
Vrij van schaamte

Koop het boek bij ons!

Uitgever: Ark Media

Auteur: Christine Caine

Nederlands, Paperback, 9789033801167, Druk: 1, september 2016, 192 pagina’s

Kosten: € 16,95 + € 4,95 verzendkosten (brievenbuspakket met Track & Trace)

Stuur vandaag nog een een e-mail naar welkom@hetkoningshuis.org