Missiereizen naar de Tropen

Het Koningshuis gaat op missie. Graag willen we je vertellen over onze plannen voor 2021. Stichting Het Koningshuis bezoekt volgend jaar de Tropen om de vrouwen van Suriname en Curaçao in het zonnetje te zetten. Dat doen we met lezingen, workshops, aanbidding én heel veel liefde!

 

Wij bieden een plek voor vrouwen om tot rust te komen. Zowel Suriname als Curaçao krijgen door de huidige coronacrisis flinke klappen. Wij willen daarom de vrouwen bemoedigen, liefhebben én helpen op weg naar herstel en innerlijke genezing. Dat doen we in een veilige en persoonlijke omgeving, waar iedere vrouw mag komen zoals zij is.

Suriname: Choose Joy

We gaan in de zomer van 2021 eerst naar het prachtige Suriname. Het land wordt door de coronacrisis hard getroffen. Er is veel nood. Onze harten gaan uit naar de vrouwen van het land. We willen ze bemoedigen met muziek, met workshops en ontmoetingen. Samen staan we stil bij het thema Choose Joy. Sowieso gaan we naar Groningen, Calcutta, Paramaribo, Wanica en Commewijne. Alle activiteiten op de verschillende locaties worden geheel gratis aangeboden. Daarnaast geven we de eerste vijftig dames, die zich aanmelden, een speciaal ontworpen Choose Joy-shirt.

Curaçao: Geloof, Hoop & Liefde

In het najaar, in oktober, bezoeken wij Curaçao met het thema Geloof, Hoop & Liefde. Verspreid over drie dagen kunnen de vrouwen uitkijken naar een lezing over geloof, een workshop over hoop en een bruisend concert van liefde. Ook is er poëzie, voldoende tijd om elkaar te ontmoeten en beloofd het een heerlijk feest te worden.

Help je mee?

Voor beide missiereizen naar de Tropen vraagt onze stichting allereerst om gebed. Gebed voor wijsheid, inspiratie en doorzettingsvermogen. Daarnaast zijn wij opzoek naar gevers die ons financieel willen ondersteunen. Al is het nog ver weg, er is een hoop dat nu al geregeld moet worden. Wij spreken de hoop uit dat wij, net als voorgaande jaren, kunnen rekenen op een ieder die Het Koningshuis een warm hart toedraagt.

 

Deel je mee in de kosten? Elke donatie, hoe klein of hoe groot, wordt gebruikt om te zaaien in Gods Koninkrijk. Doneren is heel eenvoudig: Klik op deze link en geef dat wat je op je hart krijgt. Liever zelf overmaken? Dat kan via NL66 INGB 0007 6290 46 t.n.v. Stichting Het Koningshuis onder vermelding van ‘Naar de Tropen’.

 

Weet dat elke gedoneerde euro ingezet wordt om vrouwen die het zwaar hebben een enorme bemoediging te brengen. Het doel is om eind volgend jaar 1000 vrouwen te hebben bereikt. Héél hartelijk dank voor je bijdrage, voor je gebed en liefde!

 

Veel liefs,

 

Audrey & Mirjam
Bestuur Stichting Het Koningshuis